kreatív portré rendelés

kreatív portre rendelés

kreatív portre rendelés

Botanikus hangulatú, művészi portré rendelése grafikusművésztől. Egyéni stílusú, kreatív portré készítése fotó alapján. Digitális festmény, poszter, vászonkép, grafika ajándékba. Ajándék kártya rendelhető szülinapra, Valentin napra.

Leírás

kreatív portré fotózás, grafika, digitális festmények!

Egy PORTRÉ örök emlék, mely lehet ajándék, inspiráció, személyes márkaépítő  kép és lakásdekoráció is egyben a művészet erejével.

Jó helyen jársz, ha botanikus hangulatú, művészi portrét szeretnél rendelni grafikusművésztől. Magadról vagy egy szerettedről?

A portré, mely festményként, poszterként, vászonkép vagy  grafika formájában is ideális örök emlék ajándékba. Ajándék-kupon is elérhető, melyet karácsonyra, szülinapra, Valentin napra is tudsz ajándékozni igazi meglepetésként valakinek. A Művészi portré rendelés – örök emlék, egyedi ajándék!  Van már egy részletgazdag jó felbontású portréd? Küldj egy kedvenc fotót és én megalkotom a művészi, botanikus arcképed!

Egy PORTRÉ örök emlék, mely lehet ajándék, inspiráció és lakásdekoráció is egyben a művészet erejével. Egyedi arcképet rendelhetsz tőlem egy fotó elküldésével, időtálló, művészi nyomat, vászonkép vagy trendi plexikép formájában. Személyedre és stílusodra hangolva, botanikus, kreatív portrékat, digitális festményeket, hiperkollázsokat készítek rendelésre, változatos stílusban. A dzsungel királynője, lány a farmról vagy éppen az ikonikus Frida pop-art követője szeretnél lenni? Alkossuk meg a Téged ábrázoló, Rólatok vagy a szeretteidről szóló motiváló szöveges portréd, filmplakátod vagy címlapod. Egy kedvenc jó felbontású fotót kell küldened nekem a portré rendeléshez! varga.sylvia@gmail.com

Természetesen portré fotód is örömmel elkészíthetjük botanikus környezetben, saját stúdiónkban!

Perfect GIFT or memory? Just send a photo and I create your unique, botanical portrait! Order your artistic portrait!

PORTRAITS of SYLVIA Varga

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„kreatív portré rendelés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük