egyéniség

ArtService by SylArtDecor

Mesés KARÁCSONY & portré fotózás, album, képeslap, videó

Karácsony fotozás
syl art fotó
syl art foto karácsony
Karácsony fotozás portre család album foto gyerek

Portréinkkal, őszinte érzelmekről mesélünk, festői hangulatban.  Az ünnepi szezonban extra csomagunkban rövid videót, albumot, kreatív portré festményeket és képeslapot is választhatsz a legszebb pillanatokról! Nálunk akár 5 féle stílusban, enteriőrben is megjelenhetsz a fotókon, mivel saját stúdiónkban csak Téged vagy családodat várjuk egy időben. Mindez egy különleges, antik térben, igazi elvarázsolt kastély hangulatában, a város szívében! Változatos fotó-csomagjaink között számos lehetőség közül választhatsz.

A képes történetmesélés a szenvedélyünk

Mindketten több mint 30 éve szenvedélyesen fotózunk. Összességében mindent. Utazás, életképek, tudósítások és a Fine art.

beach walk shot attila syl art
gyókerek syl art attila fotó fotozás fine art
syl art foto fine art syl fotozás art
syl art foto fine art syl fotozás art

Milyen témákat ajánlunk?

Karácsony fotozás portre család album foto gyerek
Gyermek és családi portrék
céges portré
Üzleti és Márkaépítő portrék
Kreatív fotógrafika & Art portrék
kép fotózás karácsony

Black Friday FOTÓCSOMAG akció!

black friday fotozás foto akcio syl art

Ha választottál, érdeklődj messenger üzenetben a szabad időpontokról a sylartdecor fb oldalon vagy sms-ben: 30 8461368 számon! Ha dolgozunk nem tudjuk felvenni!

Örömmel segítünk a döntésedben, magyarul, angolul, németül beszélünk! Minden munkafolyamatról áfás számlát állítunk ki, melyet üzleti fotózás esetén vállalkozásodban is el tudsz számolni.

Milyen enteriöröket ajánlunk az ünnepek idején?

varázserdő syl art

VarázsERDŐ

könyvtárszoba karácsony antik fotózás

Könyvtárszoba

pasztell ünnep karácsony fotozás foto akció syl

Pasztel mesék

fotózás baba syl art

Mézeskalácsos

egyéniség

Az egyéniséged erejével & Fotó Coaching

Hiszünk abban, hogy a technika és a styling messze nem elég a lenyűgöző portrékhoz. A legmodernebben felszerelt és trendin berendezett stúdióban is születhetnek felejthető képek. 25 év reklámügynökségi tapasztalatával, grafikusművészként és humán fejlesztőként is elárulhatom, hogy az egyéniség és eredetiség felszínre hozása, kifejezése a legnagyobb kihívás minden elhivatott fotós számára. Az elmúlt években számos személyiség és szemléletfejlesztő programot vezettünk egyéni megközelítésben. A Fotó Coaching és a Kreatív Self-ie a kreatív önfelfedezés ideális formája, melyben segítünk az autentikus éned, és kreatív esszenciád felszínre hozásában, kifejezésében a portréd formájában is.

Mitől lesz lenyűgöző és autentikus a PORTRÉD?

kapcsolódás

Hihetlen élmény, az ha lenyűgöző portrét alkotsz valakinek, aki addig azt hitte, hogy nem fotogén.

Az, hogy valaki mennyire „fotogén” lényegében nem csak a külsővel függ össze, hanem azzal, hogyan érzi magát és hogyan viselkedik a kamera előtt. Számos olyan színészt ismerünk például, aki cseppet sem mondható szépnek, mégis olyan mintha különleges kapcsolatot ápolna a kamerával. 

kihívás

Mi lehet a fotós feladata? Természetesen feloldani a határokat a kamera és a modell valódi személyisége között. Utat találni hozzá a hiedelmei, szorongásai, zavara közepette.

Sokszor azok az emberek, akik nem érzik magukat fotogénnek, már szinte félnek a fényképezéstől, ami természetesen meglátszik az arckifejezésükön a mozdulataikon.

fotó coaching

A fotósként el kell érjük, hogy a modellünk magabiztosnak érezze magát a helyzetben és képes legyen természetesen viselkedni.

A technika csak ezután jöhet. Megtalálni azokat a szögeket, pózokat és megvilágítást, amelyek valójában kiemelik az egyén külső erősségeit. Ezért indítottuk el a Fotó Coaching megerősítő és önfelfedező célú támogató beszélgetéseket.

"A fotózás az a történet, amelyet nem sikerült szavakba önteni."

Axel Farrow

"Kétszer készítem ugyanazt a képet. Először a szívemmel, majd a kamerával."

Biju Karakomman

„Amikor arcot fotózol… a mögötte lévő lelket fényképezed.”

Jean-Luc Godard

fotózás ajándékba

Most igazán időtálló emléket ajándékozhatsz szeretteidnek a fotózás élményével és a végeredménnyel! Az egész év folyamán, nem csak az ünnepek idején aktuális ajándék.

Fotós csomagjaink közül bármelyiket választhatod, sőt a Fotó Coaching személyiségfejlesztő támogató beszélgetéssel is kiegészítheted. A portré csomagok között akár videóval és albummal kiegészített lehetőséget is találsz. Névre szóló ajándékkuponokat adunk, igényesen nyomtatva.

szolgáltatások

fotózás, design kiegészítők

kreatív portrék

botanikus, zöld falak

kapcsolat

üzenet, sms: 06 30 84613 68

1015 Budapest, Batthyany u 4.

web és közösségi oldalak