Egyediség és harmónia

Fedezd fel és fejezd ki bátran az EGYÉNiséged a  Döntéseidben és a kifejezésmódodban is. Mutasd meg a kreatív esszenciád.

Lépj, Gyógyulj, Indulj el a TE utadon!

 

varga sylvia brandépítés
vargasylvia syl art

Fejezd ki az EGYÉNIséged, mutasd meg EGYEDIséged és ÖNMAGad bátran a környezetedben!

Designerként, művészi eszközökkel, kreatív módszerekkel segítem partnereim, hogy kifejezzék környezetükben egyéni stílusukat vagy márkájuk vizuális esszenciáját! Alkossuk meg, fedezzük fel együtt, a művészet erejével a Te valódi kifejezésmódodat, a stílusod, az otthonod, az irodádat vagy a rendezvényedet!

Varga Sylvia, Designer, grafikusművész,MOME, HR manager MBA, integrál szemléletű kreativitás coach

Életünk minden aspektusában kulcskérdés a szemléletmódunk tágítására és a fejlődésre való képességünk. Ha megtaláltuk belső egyensúlyunkat, ha ELEMünkben vagyunk, akkor képesek leszünk mélyebb összefüggéseket felfedezni, azok mentén fejlődni, előre lépni. Környezetünkben is akkor tudunk harmóniát teremteni, ha összhangban vagyunk elemi motivációinkkal, egyéniségünkkel. A részleteket, csak az egész, a rendszer perspektívájából tudjuk teljességgel megérteni. A struktúrák, árnyalatok, motívumok összhangja akár egy faliképen, rendezvényen, kiadványon, tapétán, kaspón, textilen vagy növénydekoráción akkor kel életre, ha tudatosan és befogadóan a középpontunkból alkotunk és szemlélünk.

Az elmúlt lassan 30 év tapasztalata alapján kialakítottam egy különleges támogató, fejlesztő formátumot. Ez a BRANDART! Egyszerre támogatlak egy személyes márkádat és Énerődet erősítő coaching folymatban. Ha szeretnél mélyebbre ásni és elmélyedni az egyediséged, a kreatív esszenciád valódi erőteljes kifejezésében a vállalkozásodban, a szakmai életedben és a magánéletedben is, akkor egy különleges fejlesztő, szemléletváltó folyamatra invitállak, ahová különleges szakértőkkel is találkozhatsz. ha bőveben érdekel a program, akkor a Wanderlee Magyarország weboldala, BrandArt témában, további információkat tartogat Neked.

Alkossuk meg a Téged leginkább kifejező egyéni hangulatú portrédat, személyes márkádat támogató vizuális eszközeidet!

Fedezzük fel együtt, a művészet erejével a Te valódi kifejezésmódodat, a stílusod, az otthonod, az irodádat vagy a rendezvényedet!

Explore and Express Yourself with Me!

KREATÍV önfelfedezés! – SELFie másképp

Hogyan képes a magunkról alkotott kreatív szemléletváltás lendületet adni, begyújtani a szikrát a teljesítményünk emeléséhez és az élményhez?

Életre szóló tudásbővítés és önfelfedező kaland, az 5 ELEM ősi teoriája mentén. A világ legrégebbi személyiségprofilját megismerve, jutsz el vezetésemmel az alkotó Éned, a teremtő erőd forrásához. A kreativitás sokszínű! Találd meg Te is a kreativitásod forrását és megnyilvánulását designer, kreativitás coach és egy tradicionális orvos segítségével a Kreatív ÖNarckép, SELFie programon.

Indulj el a TE utadon

A kreatív pezsgés az alap mozgatóm lett az évek alatt. Amikor egy bútort, egy enteriört tervezek, vagy amikor fiatalon koreográfiákat álmodtam meg és a mozgás művészetén át akartam mesélni, ugyan az flow érzés töltött fel. Designerként, grafikusként kreatív termékeimmel szeretnék hasonlóan magával ragadó, kellemes állapotot kiváltani, elgondolkodtatni. Ilyen pozitív feszültség az is, amikor egy szervezetet újraindító tréning vagy kreatív workshop elemeinek összeállításakor, új megközelítéseket keresünk kollégáimmal. Lehetőségem volt a világ számos pontján, fantasztikus elméktől tanulni és inspirálódni. Sosem a diplomák száma vagy címe motivált, hanem a folyamatos fejlődés és a szélesebb spektrumon való utazás. Az új célok inspiráltak, de egyre kevésbé vittek előre belső utamon. A tudás és tudat határainak kiterjesztésével járó szemléletváltás izgalma, a felfedezés motivál ma is. A természetes szinergiák összefüggéseinek mélyebb megértése és a kreatív intelligencia tudatos felkarolása lett a központi témám és egyben belső inspirátorom.

Varga Sylvia