Az Ön stílusára, a vállalat vagy brand színeire hangoljuk az egyedi kiegészítő elemeket és zöldeket, az otthonában, üzletében, irodájában, a recepciós pulton vagy a kirakatban. Designer kollekciókat ajánlunk, kiegészítő dekorációs elemekkel és használati tárgyakkal, így garantáljuk, hogy olyan harmónia jön létre környezetében, mely csak az apró részletekben rejlő összhang révén valósulhat meg. A trendkövető formatervezett bútorok, korszerű belsőépítészeti megoldások, a minden percében megálmodott rendezvény sem alkothat kerek egészet, a zöld kiegészítők és elegáns dekor elemek nélkül. Friss vagy örökké zöld, tartós növények, a hozzájuk illő falikép és lakástextil vagy a megszemélyesített ajándék mind a SYL egyedi tervezésű termékei, melyeket a galériánkban megtalál.

SYLÖRÖK-ZÖLD DESIGN  Egész évben virágzó növények, mindez gondozás, odafigyelés nélkül, allergiamentesen és költséghatékonyan. Valósághű látvány, természetes érzet, az igazira emlékeztető tapintás. Ezek a magas minőségű hamis vagy műnövények (fake flowers), ideális társai azoknak akik, úgy gondolják, mellettük egy növény sem tud kitartani. Persze ideális meglepetések is lehetnek az otthon vagy az iroda tekintetet vonzó színfoltjaként. Természetesen szívesen tervezünk különleges, akár egzotikus kompozíciókat élő növényekkel is, versenyképes áron.

A Syl kollekciók megálmodója, Varga Sylvia, designer – a vizuális kommunikáció és a brandépítés területén szerzett sokéves tapasztalatot. A mai MOME grafika és ipari formatervező szakirányának elvégzése után saját kreatív ügynökségét vezette eredményesen 20 éven keresztül, számos nagyvállat tanácsadójaként dolgozott. Mega fotóprodukciók megálmodása, levezénylése, arculattervezés és a belsőépítészet is tervezői munkájának meghatározó részei voltak, Minden projektre szeret összefüggéseiben tekinteni,  fontosnak, sőt lételemének tartja design különböző területei közötti átjárást. Művészeti vezetőként több ismert magazin látványát tervezte és design rovatát írta. Közben marketing, Hr területen is MBA tanulmányokat folytatott. A kreatív szemléletváltás és kreativitásfejlesztés elkötelezett képviselője workshopokon és fejlesztő programokon. A SYL design tudatosan ajánl egyedi kollekciókat, tehát például virágkompozícióhoz vázát, faliképet vagy párnát, mert a dekor elemek együtt, összhatásukban tudják megteremteni a tökéletes harmónikus atmoszférát.