varázserdő syl art fotózás

ArtService by SylArtDecor

ünnepi, üzleti és botanikus portréfotózás

Hogyan dolgozunk és milyen díjakon?

Karácsony fotozás portre család album foto gyerek
Gyermek és családi portré fotó
céges portré
Üzleti és Márkaépítő portré fotó
csajos barátnős fotó portré fotózás syl art
Közösségi média & botanikus portré fotó
art portre művész arckép fotó
Kreatív grafika & Art portrék
body portré syl fotó coaching varga sylvia
Fotó Coaching és Brandépítés
beach walk shot attila syl art
gyókerek syl art attila fotó fotozás fine art
syl art foto fine art syl fotozás art
syl art foto fine art syl fotozás art

A képes történetmesélés a szenvedélyünk

Mindketten több mint 30 éve szenvedélyesen fotózunk. Összességében mindent. Utazás, életképek, tudósítások és a Fine art.

Üdvözlünk Budapest egyik legelvarázsoltabb 120 éves karácsonyi szobájában!

Varga Sylvia vagyok designer és humán fejlesztő, 25 évig vezettem az ArtService Design Stúdiót, mely reklámügynökségként működött. A mai MOMEn végeztem. A design, fotógrafika és fotózás számomra több mint hivatás.  Attilával mindketten több mint 30 éve szenvedélyesen fotózunk, más tematikával, de azonos fókusszal. Összességében mindent. Utazás, életképek, tudósítások és a Fine art témában. Ha érdekel, Rólunk, küldetésünkről, nemzetközi tapasztalatainkról többet is megtudhatsz itt, valamint  a Wanderlee Magyarország és a CreatiCity Kutató Intézet weboldalán. Az ArtService oldala jelenleg átalakítás alatt van.

Úgy döntöttünk, hogy a jövő évben tervezett felújítás előtt megvalósítjuk egy régi álmunkat és igazi elvarázsolt hangulatú karácsonyi enteriört építünk ebben a különleges térben.

Lelkesen és izgatottan készülünk minden fotós kalandra és örömmel várjuk új ügyfeleinket! Többet szeretnénk, mint egyszerűen gyönyörű képeket készíteni, sokkal inkább érzelmekkel teli őszinte történeteket mesélni! Adj lehetőséget Magadnak, hogy a Te és a szeretteid történetét is örök emlékként rögzítsük.

A fotózások és a foto coaching alkalmával ketten dolgozunk párommal, aki terapeutaként az emberi természet ismerője és szenvedélyes fotós, videós. Csak így van lehetőség arra, hogy egyszerre instruáljunk, világítsunk fotózzunk és videózzunk is.  Szeretnénk olyan produktumot létrehozni, amely az egész családnak szívmelengető és esztétikus örök emlék. Többféle szuper portré lehetőség közül választhattok, mert szeretnénk, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező és elérhető árú, mégis művészi színvonalú lehetőséget egy emlékezetes családi fotózáshoz vagy kreatív egyéni portréhoz!

Portréinkkal, őszinte érzelmekről mesélünk, festői hangulatban.  Az ünnepi szezonban extra csomagunkban rövid videót, albumot, kreatív portré festményeket és képeslapot is választhatsz a legszebb pillanatokról! Nálunk akár 5 féle stílusban, enteriőrben is megjelenhetsz a fotókon, mivel saját stúdiónkban csak Téged vagy családodat várjuk egy időben. Mindez egy különleges, antik térben, igazi elvarázsolt kastély hangulatában, a város szívében! Változatos fotó-csomagjaink között számos lehetőség közül választhatsz. Amit még ajánlunk:

FOTÓKOLLÁZS -falikép a kiválasztott retusált képekből kasírozott nyomat A/3 vagy 50x50cm méretben

KÉPESLAP -karácsonyi üdvözlet, digitális és nyomtatott változatban

VIDEO -rövid filmes emlék 15- v 30 msp.

FOTÓ COACHING – „Express Yourself” vagy Fejezd ki az egyéniséged és egyediséged

Természetesen mindezek úgy valósulhatnak meg, ketten dolgozunk egy fotózás alkalmával!

Karácsony fotozás
syl art fotó
syl art foto karácsony
Karácsony fotozás portre család album foto gyerek

Minden szezonban aktuális tematikával várunk, lifestyle és márkaépítő portrék folyamatosan készülnek

karácsony ünnep portré fotózás fotó syl art

Black Friday FOTÓCSOMAG akció!

 ünnepi kedvezményes csomagjaink november 26-ig történő foglalás esetén érvényesek:

Egy csepp varázslat30 perces fotózás – Ft-45.000 Ft helyett, most 35ezer Ft/ bruttó áfás ár!

Stop&Go- vagyis, pózolj és már indulhatsz is tovább! Ez a csomag a nagyon elfoglalt felnőtteknek vagy a piciknek szól! Létszám: 1 fő felnőtt vagy szülő +1-2 gyermek portréhájoz, 1 háttérben, 1 öltözetben. 5 db retusált képet adunk digitálisan, mely több mint színkorrekció és vágás. Igény szerint, + képeK a nézőképek alapján rendelhetőek, 5ezer Ft/db áron.

 

Ünnepi Koktél– vagy a Mix&Go- fotózás 45 percben- 60ezer Ft helyett, most 50ezet Ft!

Tehát, 1 személynek, akit 2 féle választható háttérben, 2 féle öltözetben fotózunk. Igény szerint 2 féle ünnepi háttéri vagy egy ünnepi és egy homogén díszletben, melyet üzleti célra is felhasználhat bármikor. 8 db retusált kép kerül átadásra. Igény szerint, + képeK a nézőképek alapján rendelhetőek, 5ezer Ft/db áron.

 

TREND – 1,5 órában, 3 háttér, 120e helyett, most 105.000 Ft+áfa!

igény szerinti öltözetben és akár 4 háttérben. Többféle, változatos stílusban láthatod viszont magadat, a lenyűgöző portré fotókon. Férfiaknak is ideális választás, ha egy stílusos vagy sokkal karakteresebb megjelenést szeretnének, az üzleti vagy közösségi oldalaikon. A felhasználást előre egyeztetjük. Először részletesen átbeszéljük a szetteket, eneteriőröket majd indulhat a kaland. A helyszíni és az utómunkánk is komoly odafigyelést és időt igényel, ketten fotózunk, világítunk, instruálunk a helyszínen. Végül 16 db retusált képet fogunk átadni, +1 faliképet. Természetesen további retusált képek rendelhetőek, igény szerint a mininézőképek alapján, 5ezer Ft/db áron.

 

PRÉMIUM – Tökéletes pillanatok, extra csomag– 2,5 órában

Te is lehetsz címlapsztár, most bebizonyítjuk! Akár 4 háttér és 5 öltözet, min. 20 retusált kép + digitális képeslap + 1 db A3 vagy 50×50 falikép + rövid videós emlék! Igen ezt mind tartalmazza a csomag és az emlékezetes fél nap! Üzleti és brandépítő célra is tökéletes választás. A styling miatt előzetesen egyeztetünk, tudunk néhány designer darabot biztosítani bizonyos méretekben, melyet igény esetén kiszállítunk, a helyszínen nem tartjuk. Kérjük az előzetesen egyeztetett frizurával érkezz, minimális változásokkal persze szívesen alakítunk. Profi sminkest 10eft díjon tudunk biztosítani kiszállással.  Művészeti vezetőként több mint 100 címlap fotózással a hátam mögött őszintén kíméletlen Támogatód leszek.

 

Ha választottál,

érdeklődj üzenetben a szabad időpontokról, a varga.sylvia@gmail.com,  a sylartdecor fb oldalon messengeren vagy sms-ben: 30 8461368 számon! Ha dolgozunk nem tudjuk felvenni, azonban minden fotózás előtt személyesen részletesen egyeztetünk az igényeidről, a rendelkezésre álló időpontokról telefonon. Nem fogunk azzal presszionálni, hogy „még maradt két szabad időpontunk”, a saját stúdiónkban, a saját tempónkban dolgozunk! A reklámszakmában sokszor a lehetetlent is megvalósítottuk, de mivel több más témával is foglalkozunk nem vagyunk folyamatosan elérhetőek.

Örömmel látunk és segítünk a döntésedben, magyarul, angolul, németül beszélünk! Minden munkafolyamatról áfás számlát állítunk ki, melyet üzleti fotózás esetén vállalkozásodban is el tudsz számolni.  

További részletek a fotózásról lent az információknál. 

2023 Tél -Milyen enteriöröket ajánlunk most?

varázserdő syl art

VarázsERDŐ

könyvtárszoba karácsony antik fotózás

Könyvtárszoba

pasztell ünnep karácsony fotozás foto akció syl

Pasztel mesék

fotózás baba syl art

Mézeskalácsos

egyéniség

Hasznos részletek

praktikus infók:

Nyers képeket nem adunk át, aki további képeket szeretne választani retusálásra, kisméretű nézőkép kollázst igényelhet.

Digitális albumban megosztva fogjuk átadni a retusált képeket, általában max 10 napon belül, de inkább hamarabb!

Smink: Kérjük inkább kevesebb, mint több sminkben érkezz, a feltűnő színű rúzsok, sminkek nem minden stílushoz illeszkednek. Természetesen elhozhatod a sminkfelszerelésed, de plusz idő.  Az extra csomaghoz, igény esetén profi sminkest tudunk szervezni.

Gyermekek fotózásához, 1-1 kedvenc plüss játékot, könyvet lehet hozni.

Kísérőket, nem tudunk fogadni, kérjük csak annyian érkezzetek a fotózásra, ahányan a képen szerepelnek.

Számla, érkezéskor vagy foglaláskor kérlek add meg pontos számlázási adataidat. Áfás számláinkkal tevékenységeinket, üzleti portréinkat, természetesen cégek is elszámolhatják. Fennmaradó rész fizetése a helyszínen a fotózás után készpénzben vagy azonnali utalással lehetséges.

Időpont foglalás– rész-számlát állítunk ki a megadott számlázási címre, melyet elutalva biztosítod a helyed. Sajnos 24-órával a fotózás előtt már nem tudunk lemondást elfogadni.

egyéniség

Az egyéniséged erejével & Fotó Coaching

Hiszünk abban, hogy a technika és a styling messze nem elég a lenyűgöző portrékhoz. A legmodernebben felszerelt és trendin berendezett stúdióban is születhetnek felejthető képek. 25 év reklámügynökségi tapasztalatával, grafikusművészként és humán fejlesztőként is elárulhatom, hogy az egyéniség és eredetiség felszínre hozása, kifejezése a legnagyobb kihívás minden elhivatott fotós számára. Az elmúlt években számos személyiség és szemléletfejlesztő programot vezettünk egyéni megközelítésben. A Fotó Coaching és a Kreatív Self-ie a kreatív önfelfedezés ideális formája, melyben segítünk az autentikus éned, és kreatív esszenciád felszínre hozásában, kifejezésében a portréd formájában is.

Mitől lesz lenyűgöző és autentikus a PORTRÉD?

kapcsolódás

Hihetlen élmény, az ha lenyűgöző portrét alkotsz valakinek, aki addig azt hitte, hogy nem fotogén.

Az, hogy valaki mennyire „fotogén” lényegében nem csak a külsővel függ össze, hanem azzal, hogyan érzi magát és hogyan viselkedik a kamera előtt. Számos olyan színészt ismerünk például, aki cseppet sem mondható szépnek, mégis olyan mintha különleges kapcsolatot ápolna a kamerával. 

kihívás

Mi lehet a fotós feladata? Természetesen feloldani a határokat a kamera és a modell valódi személyisége között. Utat találni hozzá a hiedelmei, szorongásai, zavara közepette.

Sokszor azok az emberek, akik nem érzik magukat fotogénnek, már szinte félnek a fényképezéstől, ami természetesen meglátszik az arckifejezésükön a mozdulataikon.

fotó coaching

A fotósként el kell érjük, hogy a modellünk magabiztosnak érezze magát a helyzetben és képes legyen természetesen viselkedni.

A technika csak ezután jöhet. Megtalálni azokat a szögeket, pózokat és megvilágítást, amelyek valójában kiemelik az egyén külső erősségeit. Ezért indítottuk el a Fotó Coaching megerősítő és önfelfedező célú támogató beszélgetéseket.

varga sylvia brandépítés

"A fotózás az a történet, amelyet nem sikerült szavakba önteni."

Axel Farrow

"Kétszer készítem ugyanazt a képet. Először a szívemmel, majd a kamerával."

Biju Karakomman

„Amikor arcot fotózol… a mögötte lévő lelket fényképezed.”

Jean-Luc Godard

fotózás ajándékba

Most igazán időtálló emléket ajándékozhatsz szeretteidnek a fotózás élményével és a végeredménnyel! Az egész év folyamán, nem csak az ünnepek idején aktuális ajándék.

Fotós csomagjaink közül bármelyiket választhatod, sőt a Fotó Coaching személyiségfejlesztő támogató beszélgetéssel is kiegészítheted. A portré csomagok között akár videóval és albummal kiegészített lehetőséget is találsz. Névre szóló ajándékkuponokat adunk, igényesen nyomtatva.

kép fotózás karácsony

 

Ha foglalni, érdeklődni szeretnél vagy választottál, kérünk érdeklődj üzenetben a szabad időpontokról, a varga.sylvia@gmail.com,  a sylartdecor fb oldalon messengeren vagy sms-ben: 30 8461368 számon! Ha dolgozunk nem tudjuk felvenni a telefont, kérünk írj. Visszajelzünk és visszahívunk. Mi minden fotózás előtt részletesen egyeztetünk az igényeidről, a rendelkezésre álló időpontokról telefonon. Nem fogunk azzal presszionálni, hogy „még maradt két szabad időpontunk”, a saját stúdiónkban, a saját tempónkban dolgozunk! A reklámszakmában sokszor a lehetetlent is megvalósítottuk, de mivel több más témával is foglalkozunk nem vagyunk folyamatosan elérhetőek.

Örömmel látunk és segítünk a döntésedben, magyarul, angolul, németül beszélünk! Minden munkafolyamatról áfás számlát állítunk ki, melyet üzleti portré fotózás esetén vállalkozásodban is el tudsz számolni.   

szolgáltatások

fotózás, design kiegészítők

kreatív portrék

botanikus, zöld falak

kapcsolat

varga.sylvia@gmail.com

üzenet, sms: 06 30 84613 68

1015 Budapest, Batthyany u 4.

web és közösségi oldalak