Köd kézműves gyertya duo, candle

KÖD, Mystic misty Candle kézműves 3 oldalú gyertya
Misztikus köd, kézműves rusztikus gyertya egyedi forma és színvilágban, mely garantáltan stílusos ajándék és dísze otthonnak, üzletnek. Szürkés, zöldes színe a letisztult minimál és klasszikus környezet elegáns kiegészítője. Handcrafted, rustic candle duo gift.

Leírás

KÖD, Mystic misty Candle kézműves 3 oldalú gyertya

Misztikus köd, kézműves rusztikus gyertya egyedi forma és színvilágban, mely garantáltan stílusos dísze otthonnak, üzletnek. Modern, minimál és klasszikus otthonoknak is elegáns kiegészítője. Különleges ajándék minden korosztálynak, hölgyeknek és igényes férfiaknak egyaránt. Minőségi anyaga miatt hosszan ég, fényében sokáig gyönyörködhetünk. Díszcsomagolásban vagy üveg tállal is rendelhető, A duo 10 és 15cm magasságban, 3 és 4 oldalú hasáb formájában készül, szürkés, zöldes pasztell színvilágban. Handcrafted hungarian candle duo, unique gift for all ages.

A duo sorozat ára,  4700 Ft. Igény szerint üvegtál +900 Ft. Minden kézműves magyar termék, egyedi technológiával készült ezért, nincs 2 egyforma darab.

Webshopként nem működünk ezért minden esetben kérjük emailben jelezze érdeklődését a raktárkészletről a varga.sylvia@gmail.com címen. Szállítási igény esetén a foxpost automatákból, díjon átvehető a termék. Kérjük a megrendeléskor a számlázási címet is tüntesse fel. Budapesten személyesen is átvehető.

Köszönjük érdeklődését!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Köd kézműves gyertya duo, candle” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük