Illatos ajándék

Dekoratív és tartós illatú füzérek! Anyaga: világújdonság, az illatosított „krémviasz”!  Csodás beltéri dekoráció és ajándék. ÚJ, limitált karácsonyi kollekcióval!

Otthonunkban a nappaliban, hálóban, gardróbban, fürdőben, üzletben? Céges  vagy búcsúajándéknak is ajánljuk a kellemes illatú füzéreket.

 

Leírás

Dekoratív és tartós illatú füzérek!

A léleksimogató kézműves ajándék!

Csodás beltéri dekoráció:  – otthonunkban a nappaliban, hálóban, gardróbban vagy a fürdőben. Céges ajándéknak vagy köszönőnek is ajánljuk a kellemes illatú füzéreket.

Anyaga: világújdonság,  az  illatosított „krémviasz”!

Szappan vagy gyertyaviasz?  Egyik sem, egy remekül megmunkálható,   anyag, magyar fejlesztőktől.  Különlegesen ellenálló és formázható alapanyag  (olvadáspont: +60ºC, fagytűrés -10, -15ºC), melyben kiküszöböltük a dekor szappanok káros anyagait!  Normál beltéri környezetben és tárolás melett, 2 év illatgarancia. Védett  technologia és design.

Illat és design:

A viaszfigurás füzérek 6 különböző színben és illatban rendelhetőek, úgymint: Levendula; Rózsa; Vanília; Kókusz; Csokoládé és Citrom.  Az illat és szín mindig harmónikus összhangban áll. A karácsonyi design kollekció 4 illattal: Vanília, Fahéjas narancs, Méz és Mandula készül.

A füzéren kívül egyedi alapanyagú illatgyertyákat is forgalmazunk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Illatos ajándék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük