Design gyertya duó, Mystic dawn candle duo

Hajnal, Mystic dawn Candle kézműves 3 oldalú gyertya
Misztikus köd, kézműves rusztikus gyertya egyedi forma és színvilágban, mely garantáltan stílusos ajándék és dísze otthonnak, üzletnek. Szürkés, zöldes színe a modern, minimál és klasszikus környezet elegáns kiegészítője. Handcrafted, rustic candle duo.

Leírás

Kézműves 3 oldalú gyertya, “Mystic dawn” candle duo

Misztikus hajnal, kézműves rusztikus gyertya egyedi forma és színvilágban, mely garantáltan stílusos dísze otthonnak, üzletnek. Modern, minimál és klasszikus környezetnek is elegáns kiegészítője. Különleges ajándék minden korosztálynak, hölgyeknek és igényes férfiak otthonába egyaránt. Minőségi anyaga miatt hosszan ég. Díszcsomagolásban vagy üveg tállal is rendelhető, A duo 10 és 15cm magasságban, 3 és 4 oldalú hasáb formájában készül, barnás,szürkés, pasztell fehér színvilágban. Handcrafted hungarian candle duo, unique gift for all ages.
A duo sorozat ára, 4800 Ft. Igény szerint üvegtál +900 Ft. Minden kézműves magyar termék, egyedi technológiával készült ezért, nincs 2 egyforma darab.
Webshopként nem működünk ezért minden esetben kérjük emailben jelezze érdeklődését a raktárkészletről a varga.sylvia@gmail.com címen. Szállítási igény esetén a foxpost automatákból, díjon átvehető a termék. Kérjük a megrendeléskor a számlázási címet is tüntesse fel. Budapesten személyesen is átvehető.
Köszönjük érdeklődését!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Design gyertya duó, Mystic dawn candle duo” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük